Eerste exemplaar honshitsu

Eerste exemplaar van het boek honshitsu door Club51 Geel geveild
voor 2.800 euro.

honshitsu_boek

Op 11 oktober 2013 werd tijdens een evenement van de Club Fifty-One van Geel in De Maekelhoeve in Veerle het eerste exemplaar van het nieuwe boek van de Kempense marketinggoeroe Frank Wouters geveild voor het goede doel.

Het boek Honshitsu, De Essentie van Marketing/De Marketing van de Essentie is de opvolger van de cultbestseller De Bedrijfsnar uit 2001, een boek dat nog altijd herdrukt wordt. Het nieuwe boek is het resultaat van 15 jaar denkwerk en praktijkervaring en beschrijft een sluitende manier om op efficiënte wijze tot bedrijfssucces te komen.
Dat hij een fanatieke aanhang heeft bleek wel uit de enthousiaste bieding waarbij voor het eerste exemplaar maar liefst 2.800 euro werd betaald. De koper, Maarten Verheyen van de broker TradersOnly, heeft daarmee drie weken voorsprong in kennis gekocht. Het geld gaat integraal naar de goede doelen die aan de veiling verbonden waren, waaronder de vzw Stijn in Overpelt dat zich richt op de opvang van mentaal gehandicapten. Het boek verschijnt officieel op 1 november.
Honshitsu, De Essentie van Marketing/De Marketing van de Essentie is een uitgave van Reality Bites Publishing (Breda).
Auteur: Frank Wouters
ISBN: 9789490783532
Prijs: 149 Euro, verkrijgbaar vanaf 1 november 2013.

Geef een antwoord