Uniek aanbod

Conceptbepaling: 1e sessie gratis

Als er iets is binnen het hele denkwerk van Honshitsu waar we trots op zijn, dan is het hoe we de theorie hebben kunnen omzetten in een praktisch werkbare methode. Heel wat bedrijven weten wel dat de sleutel tot succes ligt in een sterke bestaansreden, maar hoe kom je daar toe? Uit onze waarnemingen blijkt dat bedrijven, als ze er bewust mee bezig zijn, kunnen komen tot een goed concept in 2,5 tot 3 jaar.

Wij hebben onze methode zodanig verfijnd dat het kan in vier sessies van telkens 2 uur. We gaan aan de hand van een strakke systematiek naar een beslissing over datgene waarmee u de concurrentie kunt verslaan. Dat willen we u laten ervaren.

Als u de sessies bestelt (4.250 Euro ex btw + reiskosten inclusief eindverslag), dan prikken we data. Voorwaarde is dat iedereen die beslissingsbevoegd is met volle aandacht de sessies meemaakt. Blijkt het dat u het na de eerste sessie toch niets voor uw bedrijf vindt, dan gaan we uit elkaar met een oprechte handdruk en betaalt u … helemaal niets. De meegekregen inzichten behoudt u voor het leven.

Neem nu contact met ons op!