Recensies

“Een ambitieus en inspirerend boek met de krachtigste strategie die ik ooit gelezen heb.”
Jo Nelissen
CEO ABN


“De meeste marketingboeken komen niet verder dan het verkennen van zijpaadjes van een doodlopende weg. Honshitsu ontstijgt die categorie door een geheel nieuwe weg in te slaan”
Kees Visser
Directeur en medeoprichter van Managementboek


Ik heb in 2001 het boek ‘De Bedrijfsnar’ van Frank Wouters gelezen en dat heeft mij voor een stuk gevormd als ondernemer. Ben de principes uit dat boek altijd trouw gebleven en heb Frank Wouters als consultant ingehuurd om te helpen met de opstart van TradersOnly.

Honshitsu kan je eigenlijk een beetje zien als de opvolger van De Bedrijfsnar. De Bedrijfsnar maakt duidelijk WAT je moet doen. Honshitsu laat je zien HOE je het moet doen.

Ik heb het voorbije weekend het enige exemplaar van Honshitsu dat in omloop is, gelezen en ik moet Frank bijtreden als hij stelt dat dit boek alle andere marketingboeken kan vervangen.

Honshitsu wordt de nieuwe standaard in marketing. Daar ben ik van overtuigd. Honshitsu is over 3 weken te koop tegen de prijs van 149 euro. Lijkt misschien veel maar ik vind de 2.800 euro die ik betaalde voor het eerste exemplaar zeker zijn geld waard 😉
M. Verheyen
Koper van eerste exemplaar Honshitsu